Taisipa taannoin olla toinen lääkärikäyntikin, tosin eri lääkärillä kuin viimeksi. Aika rutiinilla tuo neuvolakäynti meni. Kohdunkaulakin oli niinkuin piti, mutta eipä tässä ole mistään supisteluista kärsittykään. Muutenkin tämä viimeinen kolmannes on ainakin tän vajaan viikon verran tuntunut miellyttävämmältä kuin keskiraskaus, koska selkä ei ole jomotellut yhtään ja olokin on ollut aika pirteä. Hemppaa ei tällä kertaa edes mitattu, koska oli viimeksi noussut alkutasolle 128:aan. Verinäyte otettiin mahdollisten vasta-aineiden seuraamiseksi, veriryhmäni kun on A-.

Tällä viikolla on tullut kierreltyä kaupoissa töiden jälkeen, koska reissussa oleva mieskään ei ole ollut kotona odottamassa. Olen koittanut etsiä päällepantavaa kesäkuun alussa oleviin 50-vuotisjuhliin ja heinäkuussa oleviin häihin. Onneksi tällä hetkellä kauppojen tarjonta ja muoti on raskaana olevillekin aika suotuisa. Löysin ihan kivan trikoomekon, joka varmaan juhliin kelpaa ja johon mahakin mahtuu, ilman että tulee kovin pahaa lainapeitefiilistä. Legginsit tuottivatkin sitten vähän enemmän ongelmia, mammamallisia kun ei löydä capripituisina. Erehdyin myös alusvaateosastolla katselemaan bikinejä kesän varalle. Alaosan sai ottaa kokoa XL ja yläosan D85. Onhan nuo pikkasen eri kokoa verrattuna normikokoihini M:ään ja B75:een, mutta ihmettelen kyllä silti, mistä oikeasti rintavat ja ehkä pikkaisen rehevämmätkin odottavat äidit alusvaatteita odottaessaan löytävät (ilmeisesti kalliilla erikoisliikkeistä). Noh, joka tapauksessa toivotaan, että noilla pärjättäisiin tämä kesä ja johan tässä on viikonlopuksikin helteitä luvattu, niin jospa pääsisi omalla takapihalla vähän arskaakin nuo päällä ottamaan! Ikkunoiden pesu saa siis odottaa, eihän niitä muutenkaan ole hyvä aurinkoisella ilmalla pestä ;)

Sekavuustila mietti blogissaan Kuinkas sitten kävikään asioita, joita kaipaa raskaana ollessa. En tiedä, onko vielä itselleni otollisin hetki noita listata, korolla olevia kävelykenkiä kun olen ainakin vielä pystynyt käyttämään. Mutta listaanpa tähän silti muutaman: juokseminen (vaikka en sitä varsinaisesti harrastakaan), punaviini tai kylmä olut/lonkero saunan jälkeen/kuumana kesäpäivänä, pieni hiprakka, sukkien ketterä pukeminen, "tavallinen" seksi lähetyssaarnaajoineen ja kunnolla kasvokkain lähekkäin olemisineen ja aamulla työpaikan rappusten nouseminen kolmanteen kerrokseen hengästymättä (hissiähän en piru vie vielä rupea käyttämään). Varmaan noita keksisi muitakin, mutta ensimmäisenä tulivat vain nuo nautintopainotteiset mieleen. Joku kerta voisin koittaa muistaa listata asioita, joita tulen kaipaamaan raskausajalta, varmasti niitäkin on :)

Sunnuntai-illasta asti yksin kotosalla elellessä on tullut päästyä myös pikkaisen eroon jossain vaiheessa tarttuneista pahoista tavoista. En ole nimittäin syönyt tällä viikolla vielä jäätelön jäätelöä! Enkä myöskään pullaa tai karkkia. Muutenkin kauppaan pitää suunnata vasta tänään, kun on tullut tyhjenneltyä jääkaappia ja pakastinta. Viikonloppuna voiskin pitää ehkä yhden herkkupäivän, mutta muuten soisin saman linjan jatkuvan, pysyisi ehkä helpommin tämä painokin aisoissa. Tällä vauhdilla se ei välttämättä kipuaisikaan sinne 80kg:n ohi, ainakaan pahasti, ellei sitten kesän turvotukset tee tepposiaan.