1242123127_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

TJ100 pärähti viikonloppuna rikki, joten sen kunniaksi voisi pistää ensimmäiset kuvat leijonanpennun tämänhetkisestä pesästä. Vähän rupeaa paidan helma jo kiipeämään ylös, mutta mammahuppari päällä verhoiluna yleensä peittää senkin. Kuvaa varten piti vähän stripata... Perjantaina ostin uudet mammafarkut paikallisen vauvapuodin -60% äitienpäivä-farkkualesta, nämä ovatkin päällä paljon mukavammat kuin vanhat H&M:n stretchittömät.

Perjantaina ois tiedossa kiva laivareissu tyttöjen kanssa, lauantaiaamupäivään kestävä pyörähdys Suomenlahdella Tallinnan edustalla. Suunnitelmissa oisi ainakin nauttia buffetin antimista, nestemäinen puoli jäänee tällä kertaa vähiin. Ja lauantaina saakin sitten suunnata samoilla silmillä kavereitten tupareihin, ei viitsi lähteä välissä edes kotona kääntymään, kun valmiiksi jo lähinurkilla ollaan, mies vain tulee perästä autolla ja luultavasti saankin huolehtia kuskin roolista loppuillan. Joten sunnuntain saaneekin pyhittää lepopäiväksi...

Yhdessä vaiheessa masukki tuntui pitävän välillä rauhallisempia päiviä, mutta nyt alkaa kyllä suuntaus olla sellainen, että "kuplimista" tuntuu usein päivän mittaankin. Mitään kipakoita potkuja tuo ei ole vieläkään lähetellyt, hyvä niin. Ja virtsarakko on saanut olla rauhassa, vessassakaan ei tarvitse päivän mittaan erityisemmin juosta. En tiedä juonko sitten liian vähän, mutta ihan muutama normikäynti päivän mittaan riittää. Närästyksen kanssa olen tosin tehnyt pari kertaa tuttavuutta, eilisiltainen omppukin meinasi pyrkiä takaisin märehdittäväksi.

Viikonloppuna tuli tehtyä kivoja kesä- siis mammalomasuunnitelmia. Repäistiin ja varattiin asuntoauto vuokralle heinäkuun viimeiselle viikolle. Tuolloinhan olisi siis itselläni menossa RV37. Joten parasta olisi, että vauva viihtyisi mahassa täysiaikaiseksi! Vaihtoehtoja ajankohdalle ei oikein ollut, koska tuolloin mieheni tytöt tulevat meille pidemmäksi pätkäksi ja haluttiin lähteä reissuun koko porukalla. Mitään hirveää rundia ei suunnitteilla ole, lähinnä pieni kierros sukulaisissa, pisimmän välimatkan ollessa 200km.