Otan sanani takaisin oireettomasta alkuraskaudesta. Juuri äsken kiipesin raput tänne kolmanteen kerrokseen ja jo tässä vaiheessa raskautta se pistää puuskuttaan Nolostunut. Lenkkeilyä on tullut muutamaan otteeseen harrastettua, mutta joululomalla ja sairastellessa siitäkin tuli taukoa. Pitänee ottaa takaisin ohjelmaan ja jospa nuo illatkin alkaisi vähitellen valostua, niin ei tarvitsisi niin pimeässä hoiperrella.

Myöskin väsymys iski konkreettisesti eilisillalla. Kävin töiden jälkeen kaupassa, kokkailin pizzat ja salaatit ja syötyäni simahdin sohvalle yhdeksältä illalla. Pari tuntia unta nassuun ja sitten pitikin nousta iltapesulle. Nokoset ilmeisesti piristi vähän liiankin tehokkaasti tai sitten sohva oli parempi nukkumisalusta, sillä sängyssä unta joutui kuitenkin tovin odottelemaan.

Hommasin juuri ensimmäiset mammavaatteet. Okei, ehkä olen vähän aikaisessa kun normaalit vaatteet menee päälle yhä, mutta huomasin työkaverini myyvän vanhojaan pois ja kiirehdin ottamaan ne itselleni sovitukseen, kun olemme aika lailla samankokoisia. Farkut istuivatkin tosi hyvin, mammapaitoja sen sijaan en vielä oikein osannut päälleni kuvitella. Ja olisihan tuollainen korkea resori housuissa jo nyt käytännöllinen, näin -18C:een pakkasilla kun ei todellakaan haluaisi kylmän viiman hivelevän alaselkää. Onneksi säätiedotus on luvannut illaksi lauhtuvaa.

Kunnon ylläpitämisestä puheen ollen, otin salikamat töihin mukaan siltä varalta, josko ehtisi gymillä piipahtaa. Salistakin taukoa on reilu viikko, kun ei räkätaudissa parane pumppailla. Periaatteessa tässä vaiheessahan reeniä ei tarvitsisi vielä edes keventää, mutta käytönnössä tahtia on tullut jo nyt järkevöityttyä. Sarjoja ei tule vedettyä loppuun asti (2-jakoisessa ei toki muutenkaan) ja sarjapainoja en enää lisäile. Tavoitteena olisi käydä se 3 kertaa viikossa, vähintään 2. Kun vaan sais itsensä terveeksi ja pysyis terveenä ja sais jonkinmoisesta rytmistä kiinni.